Despre noi

Afisaje-leduri.com este o platforma B2B pentru afisajele cu leduri

Oferim posibilitatea firmelor care doresc sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze  display-uri cu  led-uri, sa posteze pe site-ul nostru ofertele si cererile lor.

SC Neoval SRL, activeaza pe piata ecranelor video cu led de mai bine de 9 ani prin vanzare dar si confectionare de ecrane cu leduri. De asemenea, oferim servicii de consultanta in achizitionarea ecranelor cu leduri.

Firma noastra a participat cu suport tehnic la evenimente sportive si culturale atat in Romania cat si in tari din Europa (Germania, Spania, Ungaria, Belgia, etc).  unde s-au folosit ecrane cu leduri.

Oferim servicii de mentenanta pentru ecranele video existente pe piata si piese de schimb pentru acestea.

Lucram cu cei mai buni furnizori din China pe piata ecranelor video si putem indruma clientii in alegerea celeor mai bune solutii pentru proiectele lor.

SERVICII

1) Vanzare ecrane video cu led

Construim pe baza de comanda ecrane video cu led pentru publicitate, informatii, magazine, mall-uri, institutii publice. Serviciul include: proiectare, constructie, punere in functiune, instruire personal, service, garantie. Oferim ecrane video de interior sau exterior cu un pixel situat intre P3.9 si P16mm. Dimensiunile si formele ecranelor pot fi ajustate in functie de cerintele dumneavoastra.

2) Inchiriere ecrane video cu led

Inchiriem pe termen lung si mediu, ecrane video cu led pentru evenimente culturale si sportive. Thenologii de ultima ora, cu pixel mic. Personal specializat pentru operare. Avem posibilitatea sa oferim suprafete de pana la 1500 de mp in functie de eveniment prin partenerii nostri din Romania si Europa.

3) Service si mentenanta

Oferim servicii de reparatii si mentenanta ecrane video deja instalate. Piese de schimb, service, asistenta remote, control de la distanta, reparatii, etc. Cu o vasta experienta in domeniu lucram cu orice tip de sistem: Linsn, Nova, DBstar, etc. Putem folosi sisteme de control asincron la cerere. Realizam spoturi video adaptate dimensiunilor ecranului dumneavoastra.

4) Consultanta in cumpararea de ecrane led

Lucram cu cei mai buni furnizori de ecrane video din China. Suntem in contact cu peste 40 de fabrici de led pe care le-am vizitat personal de-a lungul anilor. Va putem ghida in alegerea celei mai bune solutii. Preturile si calitatea difera foarte mult in functie de componentele folosite, producator, accesorii, piese de schimb.