Servicii

Afisaje-leduri.com este o platforma pentru piata de ecrane cu leduri din Romania, prin intermediul careia oferim posibilitatea vanzarii, cumpararii sau inchirierii, de ecrane video cu leduri noi si second hand.

De asemenea dispunem de stocuri de ecrane video aflate la producatori, acest lucru presupunand o  livrare rapida, foarte eficienta, avand avantajul diminuarii numarului de zile ( intre 20-30 zile) avansat de catre producator pana la momentul livrarii.

1) Vanzare ecrane video cu led

Confectionam pe baza de comanda ecrane video cu led pentru publicitate, informatii, magazine, mall-uri, institutii publice. Pachetul include servicii de proiectare, constructie, punere in functiune, instruire personal, service, garantie.

Oferim ecrane video de interior sau exterior cu un pixel situat intr P3.9 si P16mm. Dimensiunile si formele ecranelor sunt ajustabile in functie de cerintele clientului.

2) Inchiriere ecrane video cu led

Inchiriem pe termen lung si mediu, ecrane video cu led pentru evenimente culturale si sportive. Tehnologie de ultima generatie pusa in evidenta de calitatea pixel-ului . Personal specializat pentru operare. Pentru situatii exceptionale, va putem pune la dispozitie suprafete de pana la 1500 de mp ; acest lucru il datoram relatiilor foarte bune pe care le avem in Romania si Europa cu partenerii nostrii.

3) Service si mentenanta

Oferim servicii de reparatii si mentenanta pentru ecranele video deja instalate. De asemenea, punem la dispozitia dumneavoastra piese de schimb, service, asistenta remote, control de la distanta, reparatii, etc. Cu o vasta experienta in domeniu lucram cu orice tip de sistem: Linsn, Nova, DBstar, etc. Putem folosi sisteme de control asincron la cerere. Realizam spoturi video adaptate dimensiunilor ecranului dumneavoastra.

4) Consultanta in cumpararea de ecrane led

Lucram cu cei mai buni furnizori de ecrane video din China. Suntem in contact cu peste 40 de fabrici producatoare de led pe care le-am vizitat personal de-a lungul anilor. Va putem ghida in alegerea celei mai bune solutii. Preturile si calitatea difera foarte mult in functie de componentele folosite, producator, accesorii, piese de schimb.